Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Party με θέμα (μικρά) Τερατάκια // (Little) Monsters Birthday Party


Το περσινό μας ΤΕΡΑΤΟπάρτυ είχε μεγάλη επιτυχία! 

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο (και άρεσε και στα παιδιά) ήταν πως πέρα του οτι ήταν ενα πρωτότυπο θέμα, ήταν και για αγόρια και για κορίτσια! 

Οι προσκλήσεις μας: 

Το κείμενο ήταν ώς εξής:


Στη συνέχεια το κόλλησα σε χρωματιστό χαρτί (Α4 που το έκοψα ακριβώς στη μέση σε 2 κομμάτια) και συνολικά είχαμε τις παρακάτω χρωματιστές προσκλήσεις:


Σε αυτό το σημείο να σας πω πως το πάρτυ μας το κάναμε και φέτος σε μια μοναδική αίθουσα εκδηλώσεων στη Παιανία "Ο Φωτογράφος" (το link της ιστοσελίδας είναι το http://www.athenshall.gr) και έτσι αποφάσισα να βάλω και έναν χάρτη μαζί με τη πρόσκληση. Χρησιμοποίησα το Google Maps και προσέθεσα οδηγίες στο πλάι: Τέλος, στους φακέλους κόλλησα ενα πολύ χαριτωμένο Monster template που βρήκα στο internet:


Εάν σας άρεσαν τα παραπάνω, σας τα παραθέτω άδεια/ χωρίς κείμενο εδώ ώστε να τα χρησιμοποιήσετε πιο εύκολα. 

Τον τρόπο τον  ξέρετε: Δεξί κλικ στη φωτογραφία/ save as ... / το ανοίγετε με την Ζωγραφική (Paint) και μετά ... δικό σας για να γράψετε ό,τι θέλετε!!!

Οι Τούρτες μας

Οι τούρτες μας ήταν φυσικά στο θέμα μας:


Η (θεματική) μουσική

Εννοείται πως η μουσική των πάρτυ είναι πάνω κάτω η ίδια, αλλά νομίζω πως είναι πολύ ωράιο ανάμεσα στα εμπορικά τραγούδια να ακούγεται που και που ενα τραγούδι στο θέμα του πάρτυ (αν γίνεται φυσικά). Ανεβάζει πολύ τη διάθεση και θυμίζει σε όλους το θέμα!!! 

Δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα όταν βρήκα ενα πολύ ανεβαστικό τραγουδάκι (σας προειδοποιώ όταν το ακούσετε θα σας "κολλήσει") για μικρά τερατάκια!!! 


Το έστειλα λοιπόν στον DJ μας και την ώρα που σβήναμε τα κεράκια το έβαλε μάζι με το Happy Birthday και έγινε χαμός!!!!  

Στολές/ Τα κοριτσάκια μου

Παρά το γεγονός πως το πάρτυ μας δεν έπεσε πέρσυ μέσα στις Απόκριες, βρήκα σούπερ ΤΕΡΑΤΟ(μπλουζο)φορεματάκια για τα κορίτσια!!! Δείτε κι εσείς:


Οι Διακοσμήσεις μας

Στην εξωτερική πόρτα κολλήσαμε ενα Welcome Sign:Άν σας αρέσει και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε κι εσείς, δείτε το παρακάτω:Προχωρώντας προς τα μέσα, μας υποδεχόντουσαν διάφορα χειροποίητα "τερατάκια", για τη κατασκευή των οποίων χρειάστηκα μπαλόνια, φαντασία και διάφορα μάτια/στομάτα για τερατάκια τα οποία υπάρχουν στο internet:Τρελή εντύπωση έκανε όμως το μεγάλο μώβ τερατάκι μας στη πόρτα του μπάνιου (αυτό το αγόρασα όπως καταλαβαίνετε):


Μέσα στο μπάνιο, κόλλησα διάφορα τερατάκια στις πόρτες:


... ενώ ξετρελάθηκα με το αντισηπτικό χεριών που βρήκα:


Μετά τη μικρή μας παράκαμψη στο μπάνιο ;-) και βγαίνοντας πάλι στον κυρίως χώρο, είχαμε τη "Γωνιά του Καφέ":


Το χρωματιστό μας τραπεζομάντηλο εδίνε χρώμα, αλλά τα highlights ήταν η χαρτοπετσετο-θήκη αλλά και το γάλα και η ζάχαρη που είχαν προσρμοστεί στο θέμα μας!!!  


Εάν θέλετε και εσείς να χρησιμοποιήσετε τα ίδια templates για τα γάλατα ή/και τη ζάχαρη, σας τα παραθέτω:

α) Γάλατα: Εάν εκτυπώσετε τις παραπάνω σε διάσταση 10Χ15 (τυπώνονται 2 ανά Α4 χαρτί) είναι ακριβώς για τα κουτιά εβαπορέ. β) Ζάχαρη : Εάν εκτυπώσετε τις παραπάνω σε διάσταση 10Χ15 (τυπώνονται 2 ανά Α4 χαρτί) τα κολλάτε μια χαρά στη συσκευασία με τις ατομικές ζαχαρίτσες. Επίσης, χρησιμοποιήσα μια μπαλονοκατασκευή που αρχικά προοριζόταν για κλόουν(!) και τη προσάρμοσα στο θέμα μας:


Ακριβώς απέναντι απο τη "γωνιά του καφέ" είχαμε ενα Photo Booth:


'Ολα τα παιδάκια έβγαλαν φωτογραφίες τις οποίες και τους έστειλα αργότερα. 

Εν τω μεταξύ, επειδή δεν είχα τα emails όλων των γονιών, τους ζήτησα να μου συμπληρώσουν το παρακάτω:


Αυτό που έβλεπες μόλις έμπαινες όμως ήταν μια κατασκευή απο χαρτόκουτα (3 μεγέθη) τυλιγμένα με χαρτί περιτυλίγματος και προσαρμοσμένα στο θέμα μας με μάτια/στόματα για τερατάκια:


  
Για τα τραπέζια χρησιμοποιήσαμε πολύχρωμα runners και πάνω βάλαμε διάφορα τερατάκια:


Επίσης, για τη διευκόλυνση των καλεσμένων μας είχαμε πληροφορίες για το WiFi:

Πολύ ωραίο ήταν και ένα αυτοσχέδιο banner που κρεμάσαμε:


Χρησιμοποίησα σπάγκο, εκτύπωσα τα παρακάτω σε Α3 και τα κόλλησα σε χοντρό χαρτόνι (για να μη λυγίζουν). Τα έκοψα και τα στερέωσα πάνω στο σπάγκο με μικρά μανταλάκια:
Τα τραπέζια των παιδιών είχαν κι αυτά χρωματιστά τραπεζομάντηλα και μπαλόνια, ενώ απο πάνω κρέμασα ενα Happy Birthday banner στο οποίο όμως κόλλησα αυτοκόλλητα με τερατάκια:Στο κέντρο της αίθουσας κρέμασα επίσης διάφορα τερατάκια, καθώς και απο τα φώτα:Περιμετρικά του κεντρικού χώρου που έπαιζαν τα παιδιά έβαλα διάφορες εικόνες με τερατάκια που βρήκα στο internet: ... ενώ υπήρχαν και διάφορες φουσκωτές μπάλες τερατάκια για να παίξουν:
Εννοείται βέβαια πως τα παιδιά καταευχαρηστήθηκαν την "Γωνιά Ζωγραφικής" η οποία είχε πολλές χρωμοσελίδες με τερατάκια (ναι κι αυτες στο internet τις βρήκα), μολυβοθήκες προσαρμοσμένες στο θέμα μας και φυσικά το ανάλογο καδράκι:

   

Σε περίπτωση που σας άρεσε, σας δίνω την "Τέρατο-ζωγραφική" μας:Όσον αφορά στη διασκέδαση των παιδιών, καταευχαριστήθηκαν το παιχνίδι "Pin the eye on the monster" (παραλλαγή του βάλε την ουρά στο γάιδαρο). Η κατασκευή ήταν πανεύκολη: πήρα ενα μεγάλο καφέ χαρτόνι, σχεδίασα με μολύβι ενα "τερατάκι" και το έκοψα περιμετρικά. Επίσης, τύπωσα (πολλά) "μάτια" απο το internet, τα έκοψα και τα έβαλα σε ένα φακελάκι. Η διαδικασία μετά ήταν απλή. Επιπρόσθετα χρειάζονται:
- μια μάσκα ύπνου (για να κλείνουν τα μάτια των παιδιών - πολύ καλύτερο απο μαντήλι)
- Στυλό (για να γράφουμε το όνομα του κάθε παιδιού πίσω απο το μάτι)
- Σελοτέιπ   
- Δωράκια (γιατί πολλοί θα είναι οι νικητές - προτείνω καραμέλες)


Αυτό όμως που "έκλεψε" τη παράσταση ήταν η Piniata μας!!!
Το Face Painting ήταν επίσης κάτι που ευχαριστήθηκαν - αν και δεν ήταν όλα τα παιδιά τόσο τολμηρά όσο η Αντριάνα που έσπευσε να γίνει ενα πραγματικό τερατάκι ;-) 

Παρουσίαση Φαγητού 

Monster οδοντογλυφίδες επιστρατεύτηκαν για τα φαγητά μας:... ενώ οι χυμοί μας μετατράπηκαν σε Monster Juice(s):
Σας δίνω αυτό που χρησιμοποίησα εδώ αν το θέλετε:


Τέλος, οι τούρτες μας: Τα δωράκια μας

Για το τέλος άφησα το καλύτερο! 

Τα δωράκια μας ήταν κουτάκια- τερατάκια που είχαν μέσα ενα μπρελόκ τερατάκι, ενα μικρό σημειωματάριο τερατάκι και τατουάζ τερατάκι (σαν κι αυτά που έχουν στα γαριδάκια):


Μαζί με τα δωράκια τους, δίναμε στα παιδιά και απο ένα τερατο-αυτοκόλλητο:


Τα δωράκια μας τα είχαμε στην έξοδο ώς εξής:


Το πόσο το ευχαριστήθηκα αυτό το πάρτυ δεν λέγεται!!! 

Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες του πάρτι μας! 

Τα προιόντα που δεν έφτιαξα μόνη μου τα αγόρασα απο το Oriental Trading Co. (www.orientaltrading.com).
  
Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες της αίθουσας εκδηλώσεων "ο Φωτογράφος", τον Γιάννη και τον Τάσσο Ζαφειρόπουλο, τόσο για την επαγγελματική εξυπηρέτηση όσο και για την άψογη συνεργασία, για μία ακόμα χρονιά!!! 

Χρειάζεται να σας πώ πως - πρώτα ο Θεός - το επόμενο μας πάρτυ (εννοείται και) θα το κάνουμε πάλι εκει??? Δεν νομίζω!!!! 

Για περισσότερες ιδέες για ένα Monster Party δείτε το board μου στο Pinterest!!!


Φιλιά
Μαμά Δέσποινα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου