Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Πάρτυ με θέμα "Η Κιβωτός του Νώε" - Οι Προσκλήσεις

Οι κόρες μου έχουν γεννηθεί πολύ κοντά η μία στην άλλη ημερολογιακά: η μία τέλη Φεβρουαρίου και η άλλη μέσα Μαρτίου. Λογικό λοιπόν είναι να κάνουμε μαζί το πάρτυ των γενεθλίων τους.

Προσωπικά πολύ θα μου άρεσε να κάνω ένα ξεχωριστό πάρτυ στην κάθε μια τους αλλά μια και δεν μπορώ να καλώ τους φίλους μας κάθε 15 μέρες έκανα την καρδιά μου πέτρα και το αποδέχτηκα :-( 

Τέλος πάντων. Γεγονός ήταν πως πέρσι ήταν τα πρώτα γενέθλια που οι αγάπες μου θα γιόρταζαν μαζί και έσπασα το κεφάλι μου για να βρω ένα ωραίο αλλά και πρωτότυπο θέμα.

Και το βρήκα: Πάρτυ με θέμα η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ! Ο παραλληλισμός με τα γενέθλια ήταν πως όπως τα ζωάκια μπήκαν στην κιβωτό δύο- δύο έτσι και οι μικρές μου θα γιόρταζαν τα γενεθλιάκια τους μαζί (και οι δυο).   

Επειδή οι φωτογραφίες απο το πάρτυ είναι πάρα πολλές θα χωρίσω αυτή την σειρά των posts σε υποκατηγορίες.

Αυτή είναι η πρώτη υποκατηγορία και αφορά στις Προσκλήσεις!!!

Αρχικά έψαξα στο internet και βρήκα διάφορες εικόνες για "Noah's ark". Διάλεξα αυτή που μου άρεσε πιο πολύ και την έφτιαξα ωστε να μοιάζει με προσκληση. Αρχικά έμοιαζε έτσι:Έπειτα σκέφτηκα το "κείμενο" της πρόσκλησης ώς εξής:

ΠΡΟΣ:
PARTY ANIMALS ………………………………………………………………….

 Σας ειδοποιούμε πως επέρχεται
ΠΛΗΜΜΥΡΑ
χαράς και κεφιού για

τα 4α γενέθλια της (όνομα παιδιού) &    τα 1α  γενέθλια της (όνομα παιδιού) !

Η κιβωτός είναι έτοιμη και σας περιμένει.

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ :
Από τις 18:30 το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011
(διεύθυνση)


Η πρόσκληση με το κείμενο:Επειδή πολλά παιδάκια πιθανόν να μήν γνώριζαν τι ακριβώς έγινε με τον Νώε και την κιβωτό του, αποφάσισα να αγοράσω ενα βιβλιαράκι που λέει την ιστορία και να το στείλω στους γονείς μαζί με την πρόσκληση:Εσωτερικά το βιβλίο: είχε την ιστορία και σελίδες για να ζωγραφίσουν τα παιδάκια!!!

Επίσης, επειδή η πρόσκληση ήταν τυπωμένη σε απλό χαρτί και ήθελα να είναι λίγο πιό "σκληρή" ώστε να μή τσαλακώνει, αγόρασα χαρτί Α4 σκληρό και αφού χρησιμοποίησα το βιβλίο ώς μέτρο το έκοψα στα 2 και κόλλησα με κόλλα την πρόσκληση επάνω - βγήκε πολύ καλό:
Τέλος, έβαλα την πρόσκληση & το βιβλίο μέσα σε φακέλους Α4 και αφού έφτιαξα και τις σχετικές ετικέτες (για να ταιριάζουν στο θέμα) τα έστειλα!

Οι ετικέτες ήταν ώς εξής:Αυτά για τις προσκλήσεις! Ελπίζω να σας άρεσαν. Εάν χρειάζεστε οτιδήποτε απο τα παραπάνω σε word format ή τέλος πάντων σε ένα format που να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μή διστάσετε να μου στείλετε ενα μύνημα και ευχαρίστως να σας τα στείλω με ένα e-mail!

Μείνετε συντονισμένοι - ακολουθούν τα παρακάτω posts για το πάρτυ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ:

- Μια Κιβωτός στο Σαλόνι μας!!! 
- Τα δωράκια των παιδιών
- Διακοσμήσεις και λεπτομέρειες
- Η τούρτα "Κιβωτός του Νώε"

Φιλιά
Μαμά Δέσποινα

2 σχόλια:

  1. πολυ ομορφες προσκλησεις αλλα η ιδεα με το βιβλιαρακι ειναι το κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ӏ have rеаd ѕo many postѕ concerning thе blogger loνerѕ but this ρaragrаph іs
    truly а fastidious ρaragгaph, κeep іt up.


    Feеl fгee to ѕurf to my weblog ultrasound tech schools california

    ΑπάντησηΔιαγραφή