Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Πάρτυ με θέμα Κιβωτός του Νώε - Τα Δωράκια των παιδιών (party favors)

Καλωσήρθατε στο τρίτο post για το πάρτυ με θέμα Κιβωτός του Νώε!

Έχουν προηγηθεί δυο αναρτήσεις, η πρώτη για τις προσκλήσεις και η δεύτερη για την κατασκευή μιας Κιβωτού στο σαλόνι μας!!!

Σε αυτή την τρίτη ανάρτηση θα σας δείξω τα δωράκια που πήραν οι μικροί μας προσκεκλημένοι τόσο στη διάρκεια του πάρτυ όσο και στο τέλος, όταν δηλαδή φεύγανε.

Αρχικά να σας πώ πως πάντα μου άρεσαν τα χάρτινα κουτάκια του Junior των Goody's - είπα λοιπόν να ψάξω να βρώ άν υπάρχουν στην αγορά. Υπάρχουν! Τα βρήκα στο E-pack.gr και συγκεκριμένα εδώ.

Φυσικά μια και το θέμα μας ήταν η Κιβωτός αγόρασα τα χάρτινα κουτάκια με τα ζωάκια!

Τα παραπάνω κουτάκια περιείχαν ενα κουτί με κηρομπογιές, ένα μαντηλάκι για τα χέρια και ενα βιβλίο με χρωμοσελίδες!

Εμείς προσθέσαμε και αυτοκολλητάκια με ζωάκια (2 σε κάθε κουτάκι) και έτσι το κάθε κουτάκι περιείχε τα παρακάτω:
Επίσης, βάλαμε μέσα και το καθιερωμένο thank you note μας:Η μεγάλη μου αγάπη θέλω να σας πώ πως με βοήθησε πάρα πολύ στο να φτιάξουμε τα δωράκια για τους φίλους της! Στο τέλος τα αραδιάσαμε ωραία ωραία πάνω στον μπουφέ:
Το κάθε παιδάκι έπαιρνε ένα κουτάκι της επιλογής του πρίν φύγει.

Επίσης:

1) Αγόρασα αυτά που κάνουν φούσκες τα παιδιά και έφτιαξα ετικετούλες με την ίδια εικόνα που είχε το προκλητήριο ώστε να ταιριάζουν με το θέμα του πάρτυ μας και έδινα ένα σε κάθε παιδάκι!
2) Αγόρασα απο το Elxis - Doro ρακετούλες ζωάκια - τα παιδιά πάιζαν με αυτές κατα τη διάρκεια του πάρτυ και μετά τις πάιρναν μαζί τους:


3) Απο το ίδιο μέρος πήρα και λούτρινα ζωάκια για τα παιδάκια!Και έφτιαξα και λουράκια / name tags για το κάθε ζωάκι πάλι με το θέμα της Κιβωτού:Αυτά και για τα δωράκια!!!

Stay tuned:

Ακολουθούν:Φιλιά
Μαμά Δέσποινα

- Διακοσμήσεις και λεπτομέρειες
- Η τούρτα "Κιβωτός του Νώε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου