Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Marmari Friends BEER party! (Πάρτυ με θέμα ΜΠΥΡΑ)

Την Κυριακή 7/10 είχαμε γιορτη! Και συγκεκριμένα ενα Beer Party για εμάς και τους φίλους μας απο το Μαρμάρι! 

Αρχικά, έφτιαξα ένα "σήμα" για το πάρτυ μας- και αφού το θέμα μας ήταν η μπύρα τί καλύτερο απο το να πάρω το σήμα της Heineken και να το εμπλουτίσω με τα δικά μας στοιχεία! Άν θέλετε και εσείς να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να το κάνετε εδώ (βάζετε ότι στοιχεία θέλετε και το εκτυπώνετε- τέλειο???)




Αυτό το ΤΕΛΕΙΟ σήμα το χρησιμοποίησα και ώς στοιχείο διακόσμησης αλλα και για να φτιάξω μικρά "μεταλλιάκια" που τα έδινα στον κάθε καλεσμένο όταν ερχόταν. 'Ετσι ήταν σαν να είχαν πρόσβαση στο πάρτυ μόνο τα άτομα που είχαν το μεταλλιάκι - πώς μας κάνανε παλιά αυτή την βρωμερή σφραγίδα στο χέρι όταν μπαίναμε στα μπαράκια?


Διακοσμητικά το χρησιμοποίησα ώς εξής:



Τις μπύρες τις τοποθέτησα σε ένα πλαστικό κουτί μαζί με μπόλικο πάγο ώστε να διατηρούνται παγωμένες όπως πρέπει!

Η διακόσμηση όμως είχε και το "κάτι τίς" της (όπως πάντα):



Επίσης, είχα βρεί απο το internet διάφορα αστεία πόστερ που σχετίζονται με τις μπύρες και αφού τα τύπωσα τα κόλλησα πάνω σε σκληρό γυαλιστερό χαρτί (για πιο γκλαμουριά) και τα κρέμασα σε διάφορα σημεία:



"Keep Calm and Have a Beer"
"To alcohol: the reason for and solution to all life's problems"
"Drink Good Beer with Good Friends"
 
"Have No Fear - Have a Beer"
"Beer! How did you know?"

Το άλλο πολύ ωραίο και αστείο ήταν οτι αγόρασα κάτι αστεία γυαλιά σε σχήμα ποτηριού μπύρας και βγάλαμε όλοι φωτογραφία με αυτά (Σημείωση: η Μαρία μας "ξέφυγε" - δεν ξερω πώς- αλλα όλοι οι άλλοι βγάλαμε φωτογραφία) ιδού και η απόδειξη:



Ήταν πάρα πολύ ωράια - περάσαμε καλά και εμείς οι μεγάλοι (λέμε τώρα):







Αλλα καί τα παιδιά:



Το καλύτερο: ο κάθε παρεβρισκόμενος μας έγραψε μια αφιέρωση πάνω στην κορνίζα με το σήμα του πάρτυ - έτσι έχουμε ενα τέλειο αναμνηστικό αυτής της όμορφης γιορτής μας!!!



Αλλα μια και αυτό το blog χρησιμεύει τόσο ώς καταγραφή αναμνήσεων όσο και ώς πηγή έμπνευσης για εσάς θα σας γράψω και τί περιλάμβανε το μενού μας (ώστε να πάρετε ιδέες για το δικό σας πάρτυ με θέμα την μπύρα):
Το μενού μας λοιπόν:

1) Διάφορες ποκιλίες απο λουκάνικα (το κατεξοχήν συνοδευτικό της μπύρας) - εγώ είχα τα εξής: με πράσο, φρανκφούρτης, με ρίγανη και κρήτης.
2) Κεφτεδάκια
3) Κοτομπουκιές
4) Πατατοσαλάτα
5) Σαλάτα Λάχανο
6) Πίτσα
7) Ρώσικη
8) Τζατζίκι
9) Στριφτάρια απο σφολιάτα και πάστα ελιάς (συνταγή εδώ - πανεύκολη και πεντανόστιμη).
10) Τυροπιτάκια
11) Τα κόκκινα φασόλια/ Baked Beans (σε κονσέρβα τα πουλάνε στα σούπερ μάρκετ).
12) Τσίπς
13) (φυσικά) σάλτσες: κέτσαπ, μουστάρδα & Barberque.
Και για να μή μου παραπονιέστε, ορίστε και μια (μικρή) φωτογραφία του μπουφέ μας:

Ελπίζω να σας έδωσα αρκετές ιδέες για να κάνετε και εσείς το δικό σας Beer Party! Δεν χρειάζεται να σας πώ πως ΟΤΙ χρειαστείτε μου το ζητάτε - είμαι μόνο ενα μήνυμα/ σχόλιο μακρυά!!!

Φιλιά
Μαμά Δέσποινα

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα μου αρεσαν πολύ οι ιδεές σας. Ήθελα να ρωτήσω πόσες μπύρες υπολογίσατε για τον κάθε καλεσμένο; Εγώ π.χ που θα έχω 25-35 καλεσμένους πόσες μπύρες να 'εχω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή