Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Πάρτυ με θέμα Κιβωτός του Νώε - Διακόσμηση και Λεπτομέρειες

Το τέταρτο μέρος είναι γεγονός!

Άν θέλετε να δείτε τα τρία προηγούμενα δειτε τα εδώ:


Αρχίζουμε λοιπόν:

1) Τα ρούχα μας

Εμείς στην οικογένεια είμαστε και οι τέσσερις γεννημένοι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Έτσι λοιπόν γιορτάζουμε τα γεννέθλιά μας όλοι μαζί. Τύπωσα λοιπόν μπλουζάκια στο θέμα του πάρτυ μας και ιδού:

Ο άντρας του σπιτιού μας!

Ο Γιώργος μου με την μικρή μας αγάπη


Η μεγάλη μου αγάπη


Εγώ


2) Η είσοδος

Όπως όλοι ξέρετε ΜΟΝΟ τα ζωάκια επιβιβάζονταν στην κιβωτό - άρα για να μπορέσουν τα παιδάκια να μπούν στην Κιβωτό μας έπρεπε να γίνουν "ζωάκια".

Γι αυτόν τον σκοπό επιστρατεύτηκε η αγαπημένη μας παιδαγωγός, η Τίνα Κρητικού (στην Τίνα αναφέρεται ενα ακόμα post που θα το βρείτε εδώ - τα τηλέφωνα της Τίνας επίσης θα τα βρείτε στο ίδιο post).

Η Τίνα λοιπόν ανέλαβε να κάνει face painting στα παιδάκια και να τα μετατρέψει σε ζωάκια  - και οχι έτσι απλά: τους έδινε και επιλογές παρακαλώ!

Τα παιδάκια προσέρχονταν στην reception της Κιβωτού (αμ πώς έτσι θα ήταν η κιβωτός μας - χωρίς reception?):


Διαλέγαν σε ποιό ζωάκι ήθελαν να μεταμορφωθούν: 

Οι επιλογές!
Και τα πινέλα και η Τίνα έπιαναν δουλειά:

Τέλειο???

3) Φαγητό & ποτό 

Πρώτα απο όλα - και όπως ισχύει σε κάθε πλοίο (και η Κιβωτός πλοίο ήταν) η κουζίνα μας μετονομάστηκε σε ΜΑΓΕΙΡΙΟΝ με την παρακάτω επιγραφή:



Επιπλέον, χρησιμοποίησα την εικόνα της πρόσκλησης, των bubbles, της Reception και του Μαγειρίου και "έντυσα" τους χυμούς των παιδιών και τα αναψυκτικά:


Επίσης, χρησιμοποίησα τις ομπρελίτσες για να διακοσμήσω τα φαγητά (κατακλυσμός/ βροχή - ομπρελίτσες got it?):


Όσο για τα πιατάκια και τα ποτηράκια επειδή όπως θα φαντάζεστε δεν υπήρχαν προτυπωμένα με το θέμα της κιβωτού, αγόρασα μονόχρωμα σε κόκκινο - κίτρινο - πράσινο χρώμα και χρησιμοποίησα χαρτοπετσετούλες με ζωάκια στα ίδια χρώματα. Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα.  Δείτε και μόνοι σας:


Τέλος, χρησιμοποίησα κουπατ σε σχήματα ζώων και έδωσα σχήμα σε φετες τόστ με ζαμπόν και τυρί και βέβαια μαγείρεψα και nuggets κοτόπουλου σε σχήμα ζώων. Τα υπόλοιπα φαγητά ήταν πάνω κάτω τα αναμενόμενα για ένα παιδικό πάρτυ.



4) Η Μουσική

Η μουσική φυσικά δεν μπορούσε να είναι άλλη απο τα τραγούδια των Mazoo and the Zoo! Ο Γιώργος μου έφτιαξε ενα DVD με ΟΛΑ τα τραγούδια και έπαιζε non-stop κατα τη διάρκεια του πάρτυ. Έτσι και τα τραγουδάκια ακούγονταν και η εικόνα απο την τηλεόραση έδινε μια χαρούμενη νότα. 

5) Υπόλοιπες Διακοσμήσεις στο σπίτι

- Ο Μπουφές μας που είχε πάνω τα κουτάκια/ δωράκια:



- Οι ρακετούλες ζωάκια κρέμονταν απο την πόρτα μέσα σε μια θήκη λιονταριού!!!



- Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!
- Στο τραπεζάκι του σαλονιού είχαμε ενα βάζο (με ετικέτες στο θέμα πάντα) με δαχτυλοκουκλάκια ζωάκια και φυσικά κρακεράκια σε σχήμα ζώων!
- Τα λούτρινα ζωάκια μας:
- Η Μικρή μας Κιβωτός
Και φυσικά η (κανονική) ΚΙΒΩΤΟΣ μας - τύφλα να'χει ο Νώε!!!
Αυτά φίλοι μου!

Στο πέμπτο (και τελευτάίο μέρος αυτού του αφιερώματος) θα σας δείξω την τούρτα μας - και την συνταγή της!!!

Φιλιά
Μαμά Δέσποινα

3 σχόλια:

  1. Τι υπερπαραγωγή είναι αυτή! Τώρα είδα όλες τις σχετικές αναρτήσεις και έμεινα με το στόμα ανοιχτό! ΄Μπράβο και στην μαμά και στον μπαμπά!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kathy μου ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ!!! Η αλήθεια είναι πως είμαι party addict και δεν χάνω ευκαιρία να δημιουργήσω!!! Φιλιά Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή