Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιά 2013 - (Δωρεάν) Παιχνίδι Ανταλλαγής Δώρων

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και φυσικά δεν θα μπορούσα να μή φτιάξω την έκδοση του 2013 για το - καθιερωμένο πλέον -παιχνίδι ανταλλαγής δώρων!
 
Για τους καινούργιους της παρέας, δείτε τις λεπτομέρειες στο αρχικό post εδώ.
 
Την διαδικασία την ξέρετε: δεξί κλίκ ώστε να σας ανοίξει η εικόνα σε άλλο παράθυρο - αποθήκευση εικόνας  - άνοιγμα - εκτύπωση εικόνας σε Α4 (θυμηθείτε να μήν επιλέξετε το "ταίριασμα εικόνας στο καρέ/ fit to frame").  
 
 
 
 
 
 
 
 
Εμείς κάθε χρόνο το εκτυπώνουμε και το δίνουμε σε όποιον καινούργιο προστίθεται στην παρέα μας  στην γιορτή αλλαγής του χρόνου - είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και αρέσει σε όλους!!!
 
Ειδικά στους καλεσμένους μας που έρχονται αρέσει ακόμα πιο πολύ γιατί:
 
(α) όλο και κάτι θα φέρνανε στο σπίτι μας (όχι πως περιμένω κάτι τέτοιο βέβαια αλλα συνηθίζεται να κρατάει κάτι όποιος πάει μια επίσκεψη και ειδικά σε μια γιορτινή μέρα) και με αυτό το παιχνίδι απλά κρατάνε το δωράκι της συμμετοχής τους και δεν χρειάζεται να χαλάνε άσκοπα λεφτά σε γλυκά ή λουλούδια
 
(β) φεύγουν όλοι με ένα δωράκι απο την γιορτή!!!
 
Ελπίζω να σας αρέσει και εσάς!!! Δέν είναι αργά να το αποφασίσετε για αυτή την παραμονή!
 
Φιλιά
Μαμά Δέσποινα

1 σχόλιο:

  1. Το ειχα δει και εγω περσι που δεν ημουν στην bloggoγειτονια αλλα δεν ειδα προθυμια απο παππουδογιαγιαδες. Καποια στιγμη θα φτιαξω εγω δωρακια και θα κανω παρτυ και θα το εφαρμοσω να μου φυγει το μαραζι. Ωραιοι φαινονται ετσι οι κανονες!Καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή