Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτοχρονιά 2018 - Παιχνίδι ανταλλαγής δώρων (free printable PDF)

Γειά σας - γειά σας!!! 

Το καθιερωμένο πλέον οικογενειακό μας παιχνίδι της Πρωτοχρονιάς σε έκδοση του 2018 ώστε να το εκτυπώσετε και να το δώσετε και εσείς στους καλεσμένους σας!!! 

Πολύ απλό (οδηγίες ακολουθούν), πολύ οικονομικό (το κάθε δώρο ανα καλεσμένο δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ), και πολύ αστείο με μια δόση "σασπένς", καθώς μέχρι το τέλος κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το δώρο του!!!

Εννοείται πως λέμε στους καλεσμένους μας πως -μια και θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι και άρα θα φέρουν ένα δώρο ο καθένας- δεν χρειάζεται να μας φέρουν κάτι άλλο (γλυκά κτλ.) όταν έρθουν σπίτι μας!!! 
   
Τη διαδικασία τη ξέρετε: 
Δεξί κλίκ -Save as PDF - Print (άν θέλετε να το εκτυπώσετε
ή/και 
Δεξί κλίκ -Save Image (άν θέλετε να το στείλετε μέσω social media στους καλεσμένους σας)!







Επίσης, για να μή μου σκοτίζεστε - και σε περίπτωση που θέλετε να έχετε και λίγο πιο "περιποιημένα" νούμερα για το μπολ σας-, τα νούμερα που θα χρησιμοποιήσουμε εμείς φέτος (τα βρήκα μετά απο ένα απλό Google search και μπορείτε να δείτε τη πηγή πάνω στο PDF) είναι τα παρακάτω: 




Θα τα εκτυπώσω σε Α4, θα τα κολλήσω (με απλή κόλλα stick) σε χοντρό χαρτόνι, και θα τα βάλω στο μπόλ ώστε να διαλέξουν το νουμεράκι προτεραιότητας τους οι καλεσμένοι μας!!! 

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Μαμά Δέσποινα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου